Het TENS apparaat verlicht pijn

Het TENS apparaat verlicht pijn: van spierpijn tot chronische pijn en alles er tussen in

Chronische pijn is moeilijk om mee te leven. Het maakt dat je je moedeloos en down voelt en niet in staat bent om de dingen te doen die je zo graag wilt doen. Vooral als je opeens door (chronische) pijn overvallen wordt kan dat je leven in negatieve zin opschudden. Zonder voorgeschiedenis moet je je leven opnieuw vormgeven en handvatten kunnen daarbij helpen. Het TENS apparaat verlicht pijn en helpt je aangenamer door het leven te gaan. Maar bij welke soorten pijn kan dit verlichtende apparaat worden gebruikt?

Chronisch last? TENS verlicht pijn

tens apparaat

Voor de hand liggend is het verlichten van chronische pijn, zoals bijvoorbeeld artritis. Bij deze aandoeningen kan het TENS apparaat helpen om de pijn naar aanleiding van ontstekingen in de gewrichten draagbaar(der) te maken. In het geval van artrose kan dit apparaat tevens voor verlichting zorgen. De pijn die slijtage van gewrichten geeft kan sommige handelingen vrijwel ondragelijk maken. De werkzaamheid van TENS verlicht pijn en daardoor wordt het leven draagbaarder.

Het TENS apparaat verlicht pijn bij bevallen

Het is geen nieuws: bij bevallen komt pijn kijken. Ook gedurende de zwangerschap of erna kan een vrouw hier last van hebben. Het TENS apparaat biedt in dit geval uitkomst. Niet alleen biedt het verlichting bij het ondervinden van weeën, het helpt daarnaast bij langdurige rugpijn en andere zwangerschapsongemakken. En het voordeel? Het apparaat is voor meerdere doeleinden te gebruiken en is tevens na de zwangerschap fijn om bij de hand te hebben. Het verlicht pijn gedurende alle jaren van je leven.

Een operatie in het zicht? Dit apparaat helpt je erdoorheen en verlicht pijn

Bij pijn na een operatie kan het TENS apparaat het gevoel verlichten. Een operatie kan in veel gevallen uitkomst bieden, maar is vaak het begin van een (lang) revalidatieproces dat met veel pijn gemoeid kan gaan. Hoe meer beweging hoe beter, maar dit is vaak moeilijk dankzij de blokkade die pijn opwerpt. Dankzij een TENS apparaat wordt pijn verlicht en maakt het de revalidatie gemakkelijker. Ook wie pijn heeft naar aanleiding van verwondingen is bij dit apparaat gebaat.

Verlicht pijn bij zere spieren

Uiteraard kan het TENS apparaat gebruikt worden in minder ingrijpende situaties. Wanneer je je in geen van bovenstaande situaties herkend kun je er alsnog profijt van ondervinden. Voor onregelmatige sporters zal dit scenario bekend voorkomen: de dag na een work out heftige spierpijn en moeite om de trap op te komen. Je krijgt je benen amper opgetild. Het TENS apparaat verlicht pijn in die zware en vermoeide benen.

Zeurende pijn of je vertild? Het TENS apparaat helpt je

Of heb je bij een drukke verhuizing íets te veel getild? De volgende dag voel je je rug en heb je moeite met opstaan. Het kan je (drukke) dagen best in de weg zitten als je maar voor 60% mee kunt doen. In dit geval helpt een TENS apparaat als geen ander. Het verlicht pijn op iedere denkbare plek. Een zeurende pijn in je schouders? Geen probleem: gebruik het veelzijdige apparaat en je voelt je verlicht.

Van chronische pijn tot zware operaties en van zwangerschap tot spierpijn na het sporten: TENS is in veel gevallen te gebruiken en verlicht pijn. Op welke manier kan dit multifunctionele apparaat jóu helpen?

Een TENS bestellen en verdere informatie kan op www.verlichtdepijn.nl

Plaats een reactie