Hoog laag bed Levelfit

We hoeven niemand meer te vertellen dat er de komende tijd meer en meer bezuinigd gaat worden. We merken dit allemaal. Ook de zorgkosten liggen onder een vergrootglas. Zo is dit jaar het eigen risico al verhoogd.

Bovendien is onlangs door minister Schippers besloten dat veel onderzoeken en behandelingen die nu nog in het ziekenhuis plaatsvinden, in de toekomst door de huisarts uitgevoerd zullen worden.

Uiteraard zijn dit geen prettige berichten. Helemaal niet wanneer we ouder worden en het risico groter wordt, dat we vaker een beroep zullen moeten doen op zorg. Tijd dus om u op een positieve manier voor te bereiden.

Want als u mag kiezen om in een verzorgingstehuis te moeten verblijven met steeds minder personeel, of juist langer zelfstandig in uw eigen huis kunt blijven wonen, is de keuze toch snel gemaakt?

Slaaphouding

Hoog laag bed LevelfitDe slaaphouding die u ‘s nachts aanneemt bepaald voor een groot gedeelte hoe u de volgende morgen wakker wordt. Zorg er daarom voor dat u het juiste bed aanschaft die perfect aansluit op uw gewicht, lengte en fysieke gesteldheid.

Het matras zorgt ervoor dat de verschillende drukpunten evenredig worden verdeeld wanneer u slaapt. Daarnaast dient een matras de aansluiting tussen uw rug en hoofd goed te ondersteunen zodat uw geen klachten zal krijgen aan uw nek.

Een van de lastigste handelingen wanneer u ouder wordt is het in en het uit bed gaan.

Meestal is uw huidige bed te hoog of juist te laag.

Ook zien we vaak terug dat bedden geen goed ligcomfort bieden, waardoor u last kunt krijgen van vastzittende spieren of een minder goede doorbloeding.

Door een ergonomische slaaphouding voorkomt u deze klachten waardoor u fris en vruchtig de dag kunt beginnen.

Er zijn verschillende producten op de markt die u dit kunnen bieden. Veel van deze bedden richten zich alleen op een ergonomische houding tijdens het slapen, maar de gebruikersvriendelijkheid van de producten worden vaak vergeten. Well-Fair.nl levert wel producten die op beide vlakken goed scoren.

 

Levelfit hoog/laag bed

Onlangs is er een hoog / laag bed op de markt gebracht dat dit mogelijk maakt. Dit (zorg)bed wordt op maat gemaakt is en van alle gemakken voorzien.

De naam is LevelFit

Een hoog / laag bed dat naar uw smaak wordt samengesteld zodat het past bij de inrichting van uw slaapkamer.

LevelFit heeft overigens een aantal handige details, zo hebben wij ontdekt. Zo zult u zich nooit kunnen stoten aan het bed, omdat deze helemaal gestoffeerd is met stof die u zelf uitkiest. En in het donker zult u uw bed altijd kunnen vinden door de LED-verlichting met bewegingsmelder en lichtsensor.

De draadloze afstandsbediening met zaklamp en verlichte toetsen zorgt ervoor dat u ook in het donker het bed kunt bedienen. Dus geen onhandig gezoek en getrek meer aan een hendel om rechtop te kunnen zitten.

Bovendien wordt de taak voor degene die u verzorgt ook gemakkelijker omdat het bed volledig elektrisch verstelbaar is.

Het overwegen waard dus.

Plaats een reactie