Informatie

Na jarenlange ervaring in het werkveld als indicatieadviseur heb ik besloten om mijn kennis te delen. Deze website is bedoeld voor mensen die meer informatie en advies willen over hulpmiddelen. Voor sommige hulpmiddelen zijn vergoedingsmogelijkheden via de Wmo, WLZ en/of zorgverzekeraar. Hier dient u zelf naar te informeren bij uw eigen gemeente/zorgverzekeraar indien van toepassing.

Hoewel bij het samenstellen van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, kan er geen garantie gegeven worden met betrekking tot de juistheid of nauwkeurigheid van de in deze website voorkomende gegevens en informatie, noch met betrekking tot de geschiktheid daarvan voor enig doel, enige situatie of enige toepassing.

Disclaimer

Advieshulpmiddelen.nl is een informatieve website die tracht om een onafhankelijk advies te geven over hulpmiddelen. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen. Advieshulpmiddelen.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie op deze website.

Privacy

Ingevoerde persoonlijke gegevens zullen te allen tijde vertrouwelijk worden behandeld. Op deze website wordt er gebruik gemaakt van cookies voor het verzamelen van gegevens over het bezoek van onze website via Google Analytics die Google Inc. aanbiedt. Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk bewaard en worden niet uitgeleend of verkocht of op een of andere manier openbaar gemaakt.

Wanneer u een reactie achterlaat wordt uw e-mailadres opgeslagen op de servers van Neostrada.nl. Uw e-mail adres zal niet zonder uw toestemming aan derden worden verstrekt.

Plaats een reactie